X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: José Rodríguez

José Rodríguez je na stadionu El Collao debitiral na uradnem tekmovanju v prvi ekipi Real Madrida, svoj debi pa je kronal kar s tretjim zadetkom belega baleta. Po tekmi je 17-letnik dejal, da je bila bolj pomembna zmaga ekipe, kot njegov zadetek: “Zelo sem vesel za ekipo, zadetek mi ne pomeni toliko. Zelo pomembno je, da smo zmagali na težkem igrišču. Zelo sem bil navdušen, ko so dobil vpoklic za igranje v prvi ekipi. Sam prihajam iz Alicanteja in zato je bil moj prvi nastop v Alicanteju samo še dodaten motiv, še posebej ob boku tako odličnih igralcev. Bilo mi je neverjetno.”

Igralec druge ekipe belega baleta je po tekmi razložil kaj mu je rekel Mourinho preden je šel na igrišče in kako mu je Carvalho čestital med tekmo: “Mourinho mi je rekel naj ostanem miren in da naj odigram tako kot sam igram v svoji ekipi. Dobro sem se razumel z vsemi igralci ekipe, Carvalho pa mi je kot oče v slačilnici.”

José Rodríguez je bil tudi previden pri njegovem razvoju v klubu in glede povratne pokalne tekme: “Moram delati korak za korakom, moja ekipa je Castilla. Ponosen sem, da sem rezerva v Real Madridu. Ta krog pokala še ni končan, saj bomo morali še vedno odigrati povratno tekmo, vendar pa smo do sedaj dobro opravili svoje delo. Dosegli smo zelo dober rezultat.”