X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Morata

Alvaro Morata je odigral vseh 90 minut prve tekme šestnajstine finala Copa del Rey proti ekipi Alcoyano in po tekmi poudaril dobro igro v napadu in to označil tudi kot ključ do zmage belega baleta: “Bilo je zelo težka tekma v kateri smo dobro igrali v napadu in smo tudi zadeli, ko smo imeli priložnost. Dosegli smo dober rezultat na tekmi za katero smo vedeli, da bo težka. Seveda si želim doseči zadetke, vendar pa sem vesel, ko ekipa zmaga.”

Napadalec je po tekmi spregovoril o svojem izmeničnem igranju za Castillo in prvo ekipo ter o svojem napredku kot nogometaš: “Real Madrid je najboljši na svetu in ko si s prvo ekipo, moraš dati vse od sebe. Če bom moram igrati za Castillo, bom igral in če me po potrebovala prva ekipa, bom prav tako tam. Napadalci Real Madrida so med najboljšimi na svetu in upam na svojo priložnost. Moram izkoristiti vsako minut, da bi bil še boljši igralec.”

Na koncu je izrazil tudi veselje glede prvenca z zadetkom Joséja Rodrigueza, ki je tudi njegov soigralec v Castilli: “Igrati tekmo in doseči tak zadetek so sanje vsakega. Je spektakularen fant, neverjeten igralec in v prvi ekipi je začel s fantastičnim zadetkom. Želim mu vse najboljše.”