X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Nacho & Adan

Po 90. odigranih minut v pokalu proti Alcoyanu, je bil Nacho pozitiven pred povratno tekmo: “1-4 je dober rezultat. Pred povratno tekmo smo lahko mirni, čeprav v nogometu ni nič dokončnega. Bili smo zelo dobri, dobro smo se branili in nato smo znali izkoristiti naše priložnosti.” Mladi branilec belega baleta je prav tako pohvalil tudi nasprotnika: “Dobro so bili povezani. Že prej smo vedeli, da bomo igrali na manjšem igrišču in proti nasprotniku, ki se je dobro pripravil na tekmo, vendar pa nam je vseeno uspelo.”

Poleg rezultata je bila še ena novica v ospredju ob začetku tekmovanja Real Madrida v Copa del Rey in sicer je to igranje več igralcev akademiji. Med njimi je bil tudi José Rodríguez, ki je že ob svojem debiju v članski ekipi dosegel zadetek. Ob tem je Nacho dejal: “Vsi smo zelo zadovoljni. Priložnosti za igranje so zelo pomembne za igralce iz akademije in vemo, da jih moramo izkoristiti.” Podobno je dejal tudi Adan: “To je razlog, da smo veseli. Kadar koli pride v prvo ekipi igralec akademija in se izkaže, smo srečni. Super je za vsakogar, da vidi José Rodrígueza, ki je debitiral pri samo 17 letih in kaj še več, pri tem je dosegel tudi zadetek. Vendar pa sta bila Nacho in Morata prav tako fenomenalna. Tukaj sta po lastnih zaslugah.”

Adan je prav tako analiziral uspešnost ekipe v Alcoyu: “Bili smo dobri in zelo osredotočeni že od samega začetka. Na obrambnem ravni smo bili dobri, čeprav imamo v ustih nekoliko grenak priokus glede na to, da smo prejeli zadetek. Veseli smo zaradi rezultata in napredovanje nam je sedaj bližje. Vedeli smo kakšna tekma nas čaka, značilna za tekme tretje lige, torej z malo prostora, in razrešili smo jo na najboljši možni način.”