X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi s Cantujem: Laso

 “Draper, Rodríguez in Suárez, kljub temu, da niso dosegli številk Slovenca, so bili pomembni člen v zmagi”, trdi trener belih.

Nova zmaga v Euroligi, nova zmaga pred domačim občinstvom. Real Madrid, ki je do tega trenutka padel samo v Rusiji proti Khimku, je dosegel novo zmago, z dominantno igro od začetka do konca proti Mapooro Cantú. Laso je po koncu srečanja hotel čestitati ekipi in enem od glavnih mož, Mirzi Begiću. Ni pozabil na delo ostalih, ki so bili ključnega pomena za zmago, kot so Draper, Rodríguez in Suárez.

Takoj po koncu tekme, je Laso povedal, da  je zelo vesel za slovenskega centra in zatrdil: “Zelo sem vesel zanj in za njegove številke , ki so bile pomembne za zmago, a treba je tudi poudariti delo , ki so ga opravili Dontaye Draper, Sergio Rodríguez in Carlos Suárez”. Trener belih je izpostavil pomembnost omenjenih igralcev, ki sicer niso dosegli številk Slovenca, a čigar igra je pripomogla k zmagi, tretji v štirih krogih evropskega tekmovanja.

Trener je razložil da je imel Begić “smolo”, ko se je poškodoval na treningu tik pred začetkom sezone in zatrdil “da se višji igralci počasneje vračajo po poškodbi, kot manjši”. Analiziral je tudi nasprotnika in komentiral, da so njegovi fanti odigrali dobro tekmo proti: “ekipi, ki se zaveda, da ima dobro obrambo in ima potrpljenje tako v napadu kot v obrambi”.

Na koncu je dodal,da se zavedajo, da tekma prejšnji teden v Turčiji ne bo imela pomena, če ne zmagajo v Madridu in poudaril, da še vedno niso kvalificirani, a da so po drugi zmagi doma in tretji na štirih tekmah, zelo blizu.