X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi z Zaragozo: Arbeloa

Alvaro Arbeloa se je vrnil v začetno enajsterico po poškodbi. Branilec je spregovoril o zmagi nad Zaragozo in kako se je počutil: “Nisem bil 100 odstoten, ampak to je normalno, saj sem se vrnil prej in zdaj moramo delati stvari počasi. Mislim, da se je moja utrujenost pokazala med tekmo. Igramo veliko tekem, vendar smo nadzorovali tekmo precej dobro. Zgodnji zadetek nam je omogočil, da bi stopili s pedala, ampak se nismo sprostili. Zaragoza so dobra ekipa, ki je prišla sem po treh zaporednih zmagah. Nikoli ni enostavno zmagati v prvi diviziji. “

Branilec je analiziral pomen poškodb, ki vplivajo na moštvo v okviru priprav na njhove naslednje tekme: “To je normalno, da so igralci poškodovani v nogometu.  Morda dso prišle ob nepravem času in smo imeli veliko težav v obrambi. Fabio bi se moral kmalu vrniti, vendar pa bomo morali dlje časa čakati Marcelo. Torkina tekma proti Borussia je ključnega pomena; njihov standard smo že videli“.

Nazadnje so ga vprašali o igralcih rezervnih ekip: “Navijači želijo igralce, ki prihajajo skozi rezervne ekipe, vendar pa si želijo, da bi bili dobri. Igralci Real Madrida so najboljši na svetu in tako igralci, ki prihajajo iz rezervnih ekip morajo biti tako dobri, kot Özil, Cristiano Ronaldo in Pepe. Na ta način dobiš trofeje. Navijači v Madridu želijo moštvo, ki se bori za naslove, ni dovolj, da imajo doma vzgojenih 10 igralcev in končati kot tretji. Moraš biti potrpežljiv s fanti“.