X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi z Zaragozo: Di Maria in Nacho

Angel di Maria je začel tekmo ob zmagi proti Zaragozi in dosegel drugi gol. To je bil tudi njegov 100 nastop za Madrid. Argentinec je govoril o tem, kako težko je bilo premagati Zaragozo in o izpolnjenem cilju, osvojenih vseh treh točkah: “Pomembno je bilo zmagati, kar se je zgodilo, in se boriti za najvišja mesta na lestvici. Zaragoza je igrala zelo globoko in smo morali trdo delati. Toda na koncu smo zmagali in to je pomembna stvar”.

Argentinski reprezentant je analiziral potezo, v kateri je dosegel zadetek za 2-0 in je govoril o naslednji tekmi Lige prvakov proti Borussia Dortmund: “Boril sem se za gol in na koncu sem ga dobil. Torkova tekma bo zelo težka in morali bomo dati 100%, da bomo dosegli zmago“.

Nacho je igral zaključne minute tekme, ko je vstopil namesto Arbeloe. Branilec je bil zadovoljen z rezultatom: “Tekma je bila ravna in ni bila dovolj zanimiva za gledalce, ampak pomembno je, da smo zmagali. V tem klubu je pomembna stvar, da osvaja trofeje, tako so ljudje srečni. Dobro je, da novi igralci dosegajo zadetke in to jim pomaga vklopiti se v ekipo, čeprav sta se Modrič in Essien že“.

Madridski centralni branilec je tudi povedal, kako vesel je bil, da je dobil nekaj minut za prvo ekipo: “Igralec iz rezervne ekipe dela celo svoje življenje, da bi dobil te minute. Zdaj moram nadaljevati delo in biti pripravljeni za takrat, ko me trener potrebuje“.