X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi z Borussio: Arbeloa & Ramos

“Škoda da odhajamo z tekme z remijem, po vseh priložnostih, ki bi lahko končali v mreži”, komentira tekmo Sergio Ramos.

Alvaro Arbeloa je odigral 76 minut na tekmi proti Borussii Dortumund. Pred novinarji je razložil, da je pričakoval težko tekmo in spregovoril je tudi o skupini: “Niso nas presenetili, vedeli smo kako igrajo. Bili so zelo efektivni, saj so zadeli dva krat iz svojih dveh priložnostih. Remi na drugi tekmi v naši skupini je za nas pozitiven, smo v dobri situaciji, moramo iti v Manchester na zmago”.

Madridista je spregovoril o odsotnostih na levem boku: “Očitno je da je Marcelo eden najboljših igralcev na svetu na tem položaju in njegova odsotnost je več kot očitna.  Če bi imeli Fábia Coentrão bi to čutili manj, saj je tudi on odličen igralec, ampak moramo se sprijazniti s stvarmi kot so”.

Arbeloa je komentiral tudi Madridsko Cantero: “V Real Madridu je najpomembnejša zmaga. Če kdo ve kaj pomeni biti canterano Madrida, sejm to jaz. Prav zato sem med najbolj zahtevnimi do njih, da se  ne zadovoljijo s tem, da trenirajo in odidejo domov. Igrati v Real Madridu je zelo težko za vse in, ko si canteran omoraš dati vse do sebe”.

Prav tako je namenil nekaj besed José Mourinhu: “Najpomembnejše je, da ga vsi igralci in celoten klub podpiramo, smo zelo veseli, da ga imamo kot trenerja. Sam sem dovolj star, da povem, kar si mislim, vsi imamo to svobodo. Najpomembnejši je Real Madrid”.

Sergio Ramos je bil še eden od igralcev, ki so po tekmi stopili pred medije: “Škoda je, da odhajamo z remijem po vseh priložnostih, ki bi lahko končali v mreži. Kljub rezultatu, ekipa je dala vse od sebe. V drugem pol času, smo si upali nekoliko več škoda, da nismo uspeli zabiti gola, ki smo si ga zaslužili. Bernabéu in navijači Real Madrid bodo zadovoljeni in ponosni na delo, ki so ga opravili nocoj na tekmi”.

Andaluzijec je komentiral gol Ozila in stanje v skupini: “Ni me presenetil, saj ga gledam vsak dan na treningih. Veseli bi bili, če bi uspeli iztržiti zmago, da bi lahko sproščeno nadaljevali, saj nas čakajo zelo težke tekme. Moramo poskušati iztržiti maksimalno število točk”.

Na zadnje, je govoril o poškodbah v ekipi in o svoji vlogi na igrišču: “Imamo igralce, ki so zelo pomembni, a imamo dolgo klop. Ne smemo govoriti o igralcih, ki so odsotni. Tako v Real Madridu kot v reprezentanci, bom igral tam, kjer bo potrebno”.