X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi z Borussio: Casillas

Iker Casillas je podal svojo oceno ob remiju proti Borussii Dortmund. Real Madrid ostaja na drugem mestu pred zadnjima dvema tekmama v skupinskem delu in kapetan ima pozitiven pogled na tekmo: “Vemo, da smo v zelo zapleteni skupini, kjer je vsaka tekma težka. Zadovoljni smo z remijem, če upoštevamo kako bi se tekma lahko končala, saj nam je uspelo preprečiti negativen rezultat. Še ena tekma manj, ohranili smo svoj položaj in še vedno imamo dobre možnosti, da napredujemo”.

Casillas je pohvalil vrline nemške ekipe: “Dobro igrajo z žogo, so fantastična ekipa in to je čudno, da so v takšnem položaju v njihovi ligi. Igrajo najboljše v ligi prvakov. Kljub temu pa v drugem polčasu skoraj niso imeli priložnosti za zadetek in smo dobro igrali. Ampak neodločen rezultat je najbolj pošten“. Vratar Belih je analiziral stanje v skupini: “Vedeli smo, da je zapleteno. Ajax je povzročil razburjenje v tekmi proti Manchester Cityju. Videli smo, da je Dortmund odlična ekipa in to so dokazali v teh dveh tekmah“.

Higuain je ob polčasu ostal v slačilnici zaradi poškodbe. “Imamo težko obdobje s poškodbami. Prvo Benzema in zdaj še Higuain, vendar imamo odlično ekipo in šef ve, kako jih bo najbolje nadomestiti“, je dejal Casillas, in zanikal splošne fizične težave v ekipi: “Nismo utrujeni, to ni izgovor. Vedno igramo v sredo in nedeljo, to ni problem. Moramo nadaljevati. Danes je bilo škoda, ker smo vedeli, če bi zmagali, bi bil pomemben korak za naprej, ampak moramo pozitivno gledati“.