X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Coentrão se je pridružil ekipi

Real Madrid je tudi z mladincem Llorentejem začel priprave za tekmo proti Levenateju, ki bo to nedeljo.

Prva ekipa se je vrnila k treningom na Valdebebas. Po dnevu počitka po torkovi tekmi z Boussio Dortmund se Beli začeli s pripravami na nedeljski obračun proti Levanteju v Valenciji. Osem igralcev, ki so odigrali največ minut proti nemški ekipi, je imelo lažji regeneracijski trening, ostali pa so trenirali z večjo intenzivnostjo. Oba, tako Coentrao, ki se vrača po poškodbi in Llorente, igralec Realove akademije, sta bila v drugi skupini.

Ekipa je trenirala v mestu Real Madrida na igriščih številka 1 in 2 ter s tem začela priprave na nedeljsko ligaško tekmo proti Levanteju, ki bo v Valenciji(21:30). Jose Mourinho in njegova trenerska ekipa je razdelila igralce v tri skupine. V prvi skupini je bilo osem igralcev, ki v torkovem obračunu v Ligi prvakov odigrali največ minut. To so bili Ramos, Pepe, Varane, Arbeloa, Xabi Alonso, Cristiano Ronaldo, Di Maria in Özil, ki so opravili lažji regeneracijski trening pod vodstvom Ruia Farije.

Preostali igralci polja, ki jih je imel portugalski trener na voljo, so bili v drugi skupini. Ta je bila večja, pa tudi  trening je bil opravljen z večjo intenzivnostjo. V tej skupini sta bila tudi Coentrao, ki se je tako znova pridružil ekipi in pa Llorente, desni bok ekipe Real Madrid C. Casillas, Adan in Jesus so opravili poseben trening po navodilih trenerja vratarjev Silvina Loura.