X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Fundacija RM je imela v Romuniji tečaj izobraževanja

Tehnična ekipa Fundacije Realmadrid fundacije je odpotovala v romunsko mesto Bukarešta na izobraževalni nogometni tečaj s skupno 13imi trenerji. Na začetku bodo trije od njih odgovorni za učenje 80 otrok, starih od 7 do 15 let. Cilj je naučiti otroke športnih vrednot in pokazati, da je vključevanje bolj zabavno s športom.

Od te sezone bo Fundacija Realmadrid imela športno akademijo v Romuniji. S sodelovanjem z Dezvoltarea Popoarelor Fundacijo, lokalni svetom v Bukarešti in z Vodafone Fundacijo Romunije, bo 80 mladih uživalo v igri v njihovem najljubšem športu.

Tri dni je tehnična ekipa Fundacije Realmadrid izobraževala “oni igrajo, mi učimo”. Trenerji akademije so bili zelo zadovoljni in so izrazili svoje misli: “Jasno smo se naučili kaj moramo naučiti naše učence, tako v teoriji kot v praksi. Veseli smo, da začenjamo ta projekt, ki bo prinesel nasmeh na obraze toliko mladih fantov in dekleta“.