X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Laso: Vemo, da bo tekma z Olimpijo nevarna

Pablo Laso je spregovoril pred peto tekmo Eurolige, kjer bo Real Madrid gostoval pri Union Olimpiji, in dejal, da je tekmo potrebno razumeti “kot nevarno”, saj njihovi nasprotniki, kljub temu, da zasedajo zadnje mesto v skupini A, dvignejo svojo igro, ko igrajo pred domačo publiko. “Morali bomo narediti dobro delo v obrambi, saj so ekipa, ki so močni doma,” je dejal trener Real Madrid.

Trener Belih ne želi, da se njegova ekipa sprosti, ko se soočajo z ekipo, trenutno na dnu skupine, ki je zmagal le eno tekmo, katero so osvojili v Cantu. Laso meni, da je največja grožnja Union Olimpija njihova notranja igra, kjer igrajo svojo igro skozi nasprotnikovo obrambo: “Olimpija je ekipa, ki je močna doma v vsaki tekmi, v kateri so se pomerili in imajo zelo mlado ekipo, katera trdo dela, tako da sem prepričan, da bo zelo težko. So nevarna ekipa, saj so natančni od zunaj, znotraj pa lahko s Page-om in Baynes-om ustvarijo veliko, igrajo zelo dobro skupaj“. Laso ima orožje, kako se zoperstaviti: “Morali bomo narediti dobro delo v obrambi, in vemo, da bo nevarna tekma“.