X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

12 strelcev za Real Madrid

Cristiano Ronaldo je najboljši strelec ekipe, z 18 goli na uradnih tekmah.

Ena od glavnih značilnosti Mourinhovega Real Madrida, je velika zmožnost zabijanja golov. Lansko sezono, so zaključili z rekordnim številom doseženih golov- 121, v La Ligi. To leto so začeli enako in že 12 igralcev so zabili enega ali več golov v štirih tekmovanjih. Mesut Özil je zadnje, ki se je vpisal na listo strelcev, na kateri je na prvem mestu seveda Cristiano Ronaldo z 18 zadetki, listo sestavljajo popolnoma vsi člani nogometne ekipe od napadalcev do branilcevTrio, Cristiano Ronaldo, Higuain in Benzema  so zabili veliko večino golov belega baleta v letošnji sezone. CR7 jih je zabil 18 (11 v La Ligi, 5 v Ligi Prvakov in 2 v Supercopi). Sledi mu Higuain, z enim golom v Supercopi, 7 v domačem prvenstvu. Benzema je edini igralec Real Madrid, ki je zabil tako v La Ligi (1), kot v Ligi Prvakov (2) in Copi (2).

Poleg zadetkov tria, Real Madrid lahko računa na igralce s sredine igrišča. Di Maria s tremi, Essien, Callejón, Modrič, Kaká, José Rodríuez in Ozil vsi z po enim zadetkom. Prav Nemec je bil zadnji, ki se je vpisala na lestvico strelcev Real Madrid v letošnji sezoni po tem, ko je zadel na tekmi proti Borussi Dortmund (2-2). V obrambi ima Pepe 2 zadetka in Marcelo enega, kot primer trdega dela celotne ekipa v ofenzivnem delu igre.

Vseh 12 strelcev Real Madrida
Igralec Št. zadetkov
Cristiano Ronaldo 18
Higuaín 8
Benzema 5
Di María 3
Pepe 2
Marcelo, Özil, Kaká, José Rodríguez, Modric, Callejón y Essien 1