X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Cheryshev: “V čast mi je igrati za Rusijo”

Igralec Castille je na listi 26. igralcev Fabia Capella za prijateljsko tekmo Rusije proti ZDA.

Denis Cheryshev še naprej ostaja uspešen v svoji nogometni karieri. Njegova igra, v Real  Madrid Castilli in Ruski U-21 reprezentanci, s katero se je kvalificiral na Evropsko prvenstvu (poleti 2013 v Izraelu), ni ostala neopazna, trener ruske reprezentance Fabio Capello, ga je uvrstil na seznam 26. igralcev vpoklicanih za prijateljsko tekmo proti ZDA, 14.11 v Rusiji. “Za me je čast igrati pod vodstvom takšnega trenerja. Nisem pričakoval tega. Zelo sem vesel in nestrpno pričakujem prvo tekmo, upam, da dobim priložnost”, pravi canterano.

Canterano, ki žanje uspehe svojega dela, se je želel zahvaliti svojim soigralcem Real Madrid Castille, za nepričakovan vpoklic v reprezentanco: “Nisem tega pričakoval. Želel bi se zahvaliti svojim soigralcem in Albertu Torilu, kajti v velik meri so mi pravi oni to omogočili”. To bo prvič, da Cheryshev potuje z prvo rusko reprezentanco in upa, da se bo pokazal v najboljši luči: “V U-21 smo igrali sistem 4-3-3, ne vem, kje me vidi trener, a kjerkoli me bo postavil, bom dal vse od sebe in upravičiti njegovo zaupanje. Ne poznam ne soigralcev ne drugega osebja, a komaj čakam”.

Cheryshev bo izpustil tekmo Castille proti Recreativu de Huelva, a je poslal sporočilo podpore svojim soigralcem: “V tej ekipi, vsak točno ve kaj je njegova naloga. Sigurno bodo izvlekli pozitiven rezultat. Čeprav me ne bo na tekmi, jih bo podpiral”.