X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Varane

“Levante je dobra ekipa, to bo težka in zelo fizična tekma”, trdi madridski branilec.

Raphaël Varane se z velikimi koraki razvija v Real Madridu. Zdi se veliko bolj zrel tako osebno kot profesionalno, njegova zmožnost stalnega izboljševanja mu je prinesla vpoklic v člansko reprezentanco Francije in mesto v začetni postavi na sedmih tekmah z Real Madridom. Galski branilec je analiziral naslednjega nasprotnika v La Ligi za spletno stran Bwin: “To bo zelo zahtevna tekma. Vemo, da je Levante dobra ekipa in morali bomo biti pozorni v vseh pogledih igre, da jih lahko premagamo. To bo zelo fizična tekma”.  Govoril je tudi o Mourinhu, katerega je označil kot enega glavnih ‘arhitektov’ svojega nogometnega razvoja: “Mourinho prenesa na me ogromno stvari. Verjame vame, dovoli mi, da izrazim svoje mnenje in mi pokaže zahtevnost tega šprta na najvišji ravni in vse kar to prinaša s sabo. Ogromno se naučim”.

Varane, ki nosi dres s številko ‘2’ v Real Madridu “to je ogromno odgovornost in velik ponos”, hrani zelo lepe spomine na lansko sezono, tako na individualni kot kolektivni ravni: “Osvojili smo La Ligo. To je bila dobra sezone tako osebeno kot kolektivno. Osebno sem se zelo lepo integriral in puščal svojo ‘sled’ znotraj ekipe. V vseh pogledih je bila to pozitivna sezona, lahko sem videl kako velik je ta klub”.

Na vprašanje o najbolj veselem trenutku v svoji športni karieri, je Francoz omenil obe ekipi, ki sta ga oblikovali kot nogometaša: “Nikoli ne bom pozabil svojih začetkov v Lensu v Franciji in osvojenih lovorik z Real Madridom. Moj prihod v špansko prestolnico je bil neverjeten”. Na zadnje je komentiral favorite za osvajanje Ligue 1: “PSG, Marsella in Lyon so trije glavni favoriti in mislim, da se bo bitka med njimi bila prav do konca”.