X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Nov rekord Casillasa v Ligi prvakov

Iker Casillas je odigral tekmo proti Borussii Dortmund in postal tretji igralec z največ nastopi v zgodovini Lige prvakov (126). Vratar, ki je dosegel ta mejnik 13 let po prvencu, je osvojil tole tekmovanje dvakrat. Raúl, s 142 tekmami in Giggs s 131 tekmami, sta pred njim v razvrstitvi.

Kapetan Real Madrida je odigral svojo 126. tekmo v Ligi prvakov proti Dortmundu in prehitel Seedorfa, kot tretjega igralca z največ nastopi v konkurenco. Casillas je debitiral 15. septembra 1999 ob remiju 3-3 proti Olympiacos, ko je bil star le 18. Od takrat je njegov rekord 71 zmag, 25 remijev in 30 porazov. Igralec Real Madrida je vratar z največ nastopi v Lige prvakov. Naslednji je Kahn, s 103 nastopi in naslednja igralca na njegovi poti sta legende evropskega nogometa, Raul in Giggs.

Skozi Casillasovo kariero v Ligi prvakov, s katerimi ekipami se je soočil največkrat so Bayern München, 12-krat, in Olympique Lyon, 10-krat. Glede na število zmag proti istemu nasprotniku je njegov rekord štirih zmag, ki jih je dosegel proti Ajaxu, Rosenborgu, Marseillu, Romi in Bayern Munchnu.