X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Casillas, Ramos & Alonso prejeli nagrado LFP

Iker Casillas, Sergio Ramos in Xabi Alonso so prejeli nagrade s strani španske profesionalne nogometne lige (LFP) za najboljšega vratarja, najboljšega branilca in najboljšega vezista lanske sezone. Igralci belega baleta so bili izbrani s strani trenerjev, ki so vodili ekipe v zadnji sezoni La Lige.

Kapetan Real Madrida, ki je omenjeno nagrado prejel že drugič, je premagal Roberta (Zaragoza) in Victor Valdesa (Barcelona). “Hvala vsem trenerjem, ki so mi zaupali. To so ljudje, ki najbolje razumejo nogomet in upam, da bom v prihodnosti še kdaj osvojil to nagrado. Ta nagrada je prav tako zasluga mojih soigralcev v sezoni, ki je bila dokaj dobra, tako na individualni kot tudi kolektivni ravni”, je navedel Casillas.

Sergio Ramos je bil proglašen za najboljšega branilca lanske sezone, pri čemer je premagal Javier Mascherana (Barcelona) in Javi Martineza (Athletic Bilbao). “Rad bi se vam zahvalil nagrado in za glasove trenerjev. Zelo sem ponosen, da je bilo moje delo opazno. Ta nagrada je nekaj kar ne bom nikoli pozabil,” so bile besede drugega kapetana belega baleta.

Xabi Alonso, ki je premagal Busquetsa (Barcelona) in Beñata (Betis), v borbi za nagrado za najboljšega vezista v četrti izvedbi podelitve LFP nagrad je povedal: “Zelo sem vesel in ponosen, da sem prejel to nagrado. Moje delo in delo mojih soigralcev je razvidno, glede na to da smo bili nagrajeni s nagradami takšne vrste.”

IGRALCI REAL MADRIDA, KI SO PREJELI NAGRADE LFP
Najboljši vratar Najboljši branilec Najboljši vezist
Casillas (Real Madrid)  Ramos (Real Madrid) Xabi Alonso (Real Madrid)
Víctor Valdés (Barcelona) Mascherano (Barcelona) Busquets (Barcelona)
Roberto (Zaragoza) Javi Martínez (Athletic Bilbao) Beñat (Betis)