X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid – Athletic srečanje z največ goli v Primeri Division

Real Madrid in Athletic sta skupaj zadela 293 golov na 81 medsebojnih srečanjih.

Real Madrid in Athletic se bosta ponovno srečala na tekmi, ki imajo največ zadetih golov v zgodovini Primere División. V 81 tekmah, sta obe ekipi skupaj dosegli 293 zadetkov, kar je rekord vseh sezon La Lige. Sledijo jim dvoboji: Real Mardid – Espanyol, z 283 zadetki in Barcelona – Atlético, z 280.

Najboljša strelca belih, na teh zgodovinskih srečanjih, sta Hugo Sánchez in Molowny, oba sta zadela proti ‘rojiblanocos-im’ osem krat, pred domačim občinstvom. Naslednji na listi je Míchel z sedmimi zadetki. V ekipi Athletica je najboljši strelec proti Real Madridu, na Santiagu Bernabéu, Zarra z devetimi zadetki.

Številke Real Madrida proti Athleticu na Santiagu Bernabeu
Tekme Zmage Remiji Porazi +
81 53 15 13 200 93

Na zadnjih srečanjih obeh ekip na Santiagu Bernabéu, so beli dosegli 31 zadetkov in prejeli samo 10, imajo niz sedmih zaporednih zmag. Cristiao Ronaldo,z 6 goli in Ronaldo in Higuaín z petimi, so najboljši madridski strelci zadnjih let.