X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Casillas ponovno nominiran v FIFA/FIFPro enajsterico

Kapetan Real Madrida je v zadnjih štirih sezonah vedno bil uvrščen med najboljši enajst.

Casillas je eden izmed petih vratarjev, ki kandidira za najboljšo enajsterico sveta v letu 2012 po izbiri Fife in FIFPro-ja. Madridski kapetan se je znašel v družbi Buffona, Harta in Neuerja. Glasovalo je več kot 45000 nogometašev iz celega sveta. Casillas, ki je aktualni španski ligaški prvak z Realom in evropski prvak s špansko reprezentanco, je to nagrado že osvojil v zadnjih štirih sezonah.

Casillas upa, da bo še peto leto zapored uvrščen v najboljšo enajsterico sveta po mnenju Fife in FIFPro-ja. Slovesnost, kjer bo podeljena tudi nagrada FIFA Ballon d’Or, bo potekala 7. januarja 2013. Čez nekaj dni bodo objavljeni tudi nominiranci med branilci, vezisti in napadalci. Prejšnjo sezono so se med najboljših enajst poleg Casillasa uvrstili še Sergo Ramos, Xabi Alonso in Cristiano Ronaldo.

To je že osmo leto zapored, ko FIFA/FIFPro izbira najboljšo nogometno enajsterico sveta. Od leta 2009 Svetovno nogometno združenje v povezavi s Fifo organizira to glasovanje. Najboljšo enajsterico sestavljajo vratar, štirje branilci, trije vezisti in trije napadalci.