X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Arbeloa

Alvaro Arbeloa je začel tekmo Lige prvakov proti Manchester Cityju v prvi postavi belega baleta in je po tekmi podal svoje mnenje o tekmi, v kateri je prejel rdeči karton po sporni odločitvi sodnika, po kateri so gostje tudi imeli strel iz bele točke ter nato tudi remizirali: “Padel sem in ko je drugi igralec videl, da ne bo mogel do žoge, je padel na tla. To me zelo moti. Normalno je, da se razjeziš, ko sodnik proti tebi piska enajstmetrovko, ki je niti ni bilo. Včasih sodniki kaj piskajo enemu v korist in drugim ne. Potem je bila to povsem druga tekma, vendar pa moramo to sprejeti.” Branilec belih je prav tako spregovoril o uvrstitvi v izločilne boje: “Moraš biti v formi v izločilne boje, saj ti prvo ali drugo mesto ne zagotavlja ničesar.”

Bočni branilec Real Madrida je zapustil stadion Etihad s slabim priokusom, potem ko je je po nepošteni odločitvi sodnika moral predčasno v slačilnico: “Normalno je, da se razjeziš, ko sodnik proti tebi piska enajstmetrovko, ki je niti ni bilo, ob enem pa še tebe izključi in potem nasprotnik še izenači. Zato je normalno, da ne bom zapustil stadiona zelo zadovoljen. Ničesar nisem rekel glavnemu sodniku. Včasih sodniki kaj piskajo enemu v korist in drugim ne, kot se je to zgodilo danes. Vedno se dogajajo takšne stvari proti Real Madridu in to moramo sprejeti.” Arbeloa je spregovoril tudi o spornem trenutku, ki je pripeljal do izenačenja: “Sam sem padla in mislim, da je Kun ko je videl, da ne more do žoge tudi sam padel na tla in sodnik je pokazal na belo točko.”

O svojih nasprotnikih je branilec Reala rekel, da so jim otežili stvari v drugem polčasu: “V drugem polčasu so bili boljši. Veliko so igrali po desnem krilu, ker nismo želeli, da bi moral Cristiano igrati preveč nazaj. Tam smo imeli premoč in Cristiano je imel proste roke. Trdo smo delali, da bi ostal svež in pripravljeni za hiter napad in oni so izkoristili to.”

Na koncu je spregovoril o uvrstitvi Real Madrida v naslednji krog: “Nikoli ne veš, ali je dobro biti prvi ali drugi, saj ti nihče nič ne zagotavlja pri žrebu, ker samo povratno tekmo igraš pred domačimi navijači. Moraš biti v najboljši formi v izločilnih bojih in to je tisto kar je pomembno.”