X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Casillas

Iker Casillas je dobro branil gol Real Madrida na tekmi proti Manchester Cityju. Vratar je po tekmi spregovoril o težavah na tekmi in o zadovoljstvu po dosegi cilja z uvrstitvijo v izločilne boje: “Imeli smo težko obdobje po izključitvi Arbeloe, medtem ko so oni dobili dodaten zagon ob izključitvi, enajstmetrovki in zadetku za izenačenje. Imeli smo težave, vendar pa nam je uspelo dobiti iz tekme tisto kar smo potrebovali in tako izpolniti pogoje za napredovanje. Strinjam se s trenerjem in pomembna stvar je, da smo se uvrstili v izločilne boje. Imeli smo zelo težko skupino.”

Kapetan belega baleta je spregovoril o možnostih Real Madrida, ki si jih je ustvaril v prvem polčasu in o posledicah enajstmetrovke: “Imeli smo veliko priložnosti, da bi zaključili tekmo. Potem je prišla sodniška odločitev, ki bi nas lahko drago stala, vendar pa je pri vsem skupaj še nekaj pozitivnega in sicer da smo se kljub temu uvrstili v drugi krog tekmovanja. Manchester City nam je otežil stvari v drugem polčasu in enajstmetrovka, za katero mislim, da je bila dosojena zelo strogo, je spremenila potek preostanka tekme.”