X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Di Maria & Pepe

Real Madrid si je že zagotovil svoje mesto v izločilnih bojih Lige prvakov po remiju na stadionu Etihad in Di Maria je poudaril kakovost predstav Real Madrida na gostovanjih: “Pomembno se je bilo uvrstiti v naslednji krog in ni pomembno, če se tam uvrstimo kot drugo uvrščena ekipa skupine. V prvem polčasu smo igrali zelo dobro, v drugem polčasu pa smo se zelo borili. Takšne stvari se dogajajo in nato je po vrhu vsega Alvaro bil izključen in ob tem je sodnik dosodil še enajstmetrovko. V prvem polčasu nam je šlo preveč dobro, nato pa smo v drugem imeli nekaj smole. Ampak pomembno je, da smo se uvrstili v drugi krog in sedaj bomo lahko že začeli razmišljati o naslednjem krogu.”

Pepe je govoril tudi o tem, kako pomembno je, da so si zagotovili mesto v izločilnih bojih: “Mislim, da smo odigrali odlično tekmo, predvsem v prvem polčasu. Najbolj pomembna stvar je ta, da smo se uvrstili v naslednji krog in sedaj bomo lahko na naši naslednji tekmi poskušali prikazati dober šov za navijače na Santiago Bernabeu.”

V zvezi s potezo, ki je privedla do enajstmetrovke in izenačenja Manchester Citya, je branilec pojasnil, da mu “je Álvaro povedal, da se ga ni dotaknil. Te stvari se dogajajo v nogometu in moraš biti pripravljeni na njih. To je najtežja skupina s štirimi ekipami, ki so vsi prvaki v svojih državah in ključna stvar je, da smo se uvrstili v naslednji krog. Za zmago v Ligi prvakov moraš premagati najboljše ekipe in da pripravljeni bomo na vse, ki nam bodo prišli na proti.”

Osrednji branilec je spregovoril tudi o dobri predstavi svojega portugalskega soigralca, Cristiana Ronalda: “Imel je odlično tekmo in nam zelo pomagal. Mislim, da moramo ceniti njegovo predstavo in vse kar je naredil v zadnjih treh letih.”