X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Laso: “Računamo na podporo navijačev”

Dvoboj dveh ‘najmočnejših’ za vodilno mesto v skupini. Real Madrid in Khimki iz Moskve, se srečujeta že drugič v prvem delu v Palaciu de los Deportes. Izenačena v zmagah, bi za oba zmaga pomenila veliko dozo samozavesti. Pablo Laso je pred tekmo komentiral nasprotnika in zatrdil: “Zavedamo se pomembnosti tega srečanja. Khimki je ekipa, ki ima ogromno alternativ v svoji igri”. Prav tako Dontaye Draper pred srečanjem z Rusi pravi: “Naš cilj je odigrati odlično v obrambi”.

Skocentrirani, zagreti in z popolnim zaupanjem v svoje navijače. Real Madrid se srečuje z drugim ‘vse mogočnim’ iz skupine A, Khimkijom. Za zmago bo moral pokazati svojo najboljšo različico, saj so beli tekmo v Rusiji izgubili, kljub odličnem preobratu. Pablo Laso je v izjavah pred tekmo zatrdil: “Khimki je nevarna ekipa, ki računa na svojega najpomembnejšega igralca, Zorana Planiniča, ki je sposoben tako kreiranja igre kot zabijanja. Ima zelo dobre strelce iz zunanjih položajev kot so Koponen, Rivers in Fridzon. Pod koši imajo kvalitetne in močne igralce, kar jim omogoča veliko alternativ v igri. Mi se zavedamo pomembnosti tega srečanja. Morali bomo odigrati popolno tekmo in upamo na podoro navijačev, kot so nam jo ponudili na zadnjih tekmah”.

Na drugi strani je Dontaye Draper, prav tako govoril o pomembnosti današnjega srečanja: “Moramo biti zelo zbrani celotno tekmo, da bi na koncu zmagali. Koncentracija in intenzivnost v obrambi sta ključnega pomena, moramo poskušati odigrati vseh 40 minut na istem nivoju. Imajo zelo dobre igralce, kot je Planinic, ki vodi ekipo in narekuje tempo, a mislim, da se ne smemo osredotočati samo na