X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi z Khimkijem: Laso & Hettsheimeir

null

Pablo Laso je spregovoril ob koncu tekme in čestital svoji ekipi ob njihovi impresivni zmagi proti Khimkiju:  “Vedeli smo, da bo težka tekma, vendar smo zdaj blizu uvrstitve v naslednji krog”. Trener Belih je tako izpostavil enega od ključev do uspeha Real Madrida: “Zadevali smo iz vseh strani. Imamo zelo veliko ekipo igralcev, ki lahko prispeva v vsakem trenutku”. Brazilski center, ki je oblekel dres Real Madrida prvič, je bil zelo navdušen: “Zelo sem zadovoljen s tem mojim debijem za Real Madrid, moj cilj je pomagati ekipi, da bi zmagali veliko tekem, kot je ta”.

Trener Reala je bil še posebej zadovoljen z drugimi 20 minutami, vendar je tudi poudaril zasluge prvega polčasa, ko so bile sposobne za dobro igro njihovih nasprotnikov: “Opravili smo zelo dobro, še posebej v drugem polčasu. Bili so močnejši v smislu trojk v prvem obdobju. Nato smo potek stvari obrnili in bili boljši. Kljub temu smo bili v vodstvu za eno točko pred premorom. Spremenili smo naš tempo v drugem polčasu, bili smo tudi bolj obrambni in na splošno smo zadevali iz vseh strani“.

Na vprašanje, če je kaj rekel igralcem med odmorom, v luči tega, kar se je zgodilo v drugi četrtini je trener Real Madrid pojasnil, da vse kar je rekel je, da so igrali dobro: “Želel sem priti mimo njih, njihov trud in trdo delo sta se izplačala. Igralci so bili zadovoljni z njihovim delom v prvem obdobju, saj je Khimki igral zelo dobro in so dobra ekipa. Vedeli smo, da so močni in smo uspeli zadržati skupaj na začetku. Imamo zelo veliko ekipo igralcev, ki lahko prispeva v vsakem trenutku“.

null

Rafael Hettsheimeir je debitiral za Bele

Za Rafaela Hettsheimeira je nedvomno eden največji nasmeh na obrazu: “ Zelo sem zadovoljen s tem mojim debijem za Real Madrid. Zdaj bom okreval. Moram napredovati in pomagati ekipi pri veliko zmagah. Vzel bom stvari počasi“. O današnji tekmi je Brazilec povedal, da “je bila zelo dobra tekma. Res smo uživali. Uživaš še bolj na igrišču“.