X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid 104-81 Khimki

null

Real Madrid je vzel tole tekmo med najboljšima ekipama, tako da je nakazal o svoji nameri za zmago v skupini. Beli so Ruse ustavili in prekinili niz treh zaporednih zmag, v tekmi, v kateri so bili skozi celotno tekmo boljši in zaustavili svoje nasprotnike z neverjetnim drugim polčasom, v katerem so dosegli 58 točk. Rudy s 23 točkami in Mirotic z 17, sta bila nosilca igre. Poleg tega je Rafael Hettsheimeir prvič zaigral v beli majici. Ekipa pod vodstvom Pabla Lasa je dosegla svojo ​​peto zmago v sezoni in jih tako postavlja kot edino vodilno ekipo v nepredvidljivi skupini A, z zmagami proti Khimkiju, Fenerbahceju in Panathinaikosu ter čakajo, da gostijo Turke v naslednjem tednu, v dvorani Palacio de los Deportes in upamo, da zapečatimo svoje mesto v naslednjem krogu, kjer so še trije krogi do konca .

null

Pablo Laso je igral na svoje karte že od samega začetka z Draperjem in Llullom na parketu, iskal je bolj obrambne moči. V prvih nekaj minutah je bil Real Madrid zelo skoncentriran v obrambi in z idejami ter lahkotnostjo v napadu prevzel pobudo. Llull, s šestimi točkami v nizu, je postavil rezultat 10-5 v 4. minuti. Vendar je Khimki vedel, da morajo poskušati narediti težko tekmo za domače. Z velikim ravnovesjem med njihovo zunanjo in notranjo igro, ki jo je vodil Planinić, so počasi obrnili rezultat z delnim rezultatom 0-7, najvišjim ki so ga dosegli, v 7. minuti (12-20).

null

Carroll in Rudy sta dala večjo gibljivost in hitrost napadu Real Madrida in ekipa je našla igro, ki so jo igrali na začetku tekme. Rudy je dosegel 12 točk, vključno z dvema trojkama, ko so na polovici druge četrtine izenačili rezultat na 35. Toda gostje so ohranili izjemen izkoristek metov od zunaj in zadeli 4 trojke v tej četrtini(skupaj 7/12), tri od  Monye, ter tako upočasnili povratek domačih. Kapetan, Felipe Reyes, ki je običajno zavzet v obrambi, je povzdignil njegove soigralce. Napad Real Madrid je povzdignil navzgor(9 točk) in je spremljal močnega Slaughterja, s katero so Rusi prevladovali v notranjosti. 1-3-1 obramba v zadnjih dveh napadih je pomagala domači ekipi priti do prednosti za 1 točko(46-45, min. 20).

null

Vztrajna ekipa Lasa je nadaljevala po premoru. Njihova obramba je ustavila goste, kar je povzročilo veliko izgubljenih žog ene od najbolj zanesljivih ekip celine, kar je spodbudilo Real Madrid. Tu je neustavljiva ekipa. V naslednjih 10 minutah je Real Madrid tekel skozi Khimki z rezultatom 33-19 in si skoraj zagotovil zmago. Njihovi protinapadi so razorožili obrambo Muscovitesov. Rudy je dosegel 23 točk in indeks 28, medtem ko je Mirotic dosegel 17 točk iz vseh položajev. Po 30. minutah je bil rezultat 79-64.

null

Real Madrid je odpravil močno rusko ekipo v hipu. V četrti četrtini so še naprej igrali košarko na drugi ravni in povečali razliko na več kot 20 točk. Llull, Pocius, Carroll … vsa ekipa je zaključila tekmo vroče(šest igralcev je doseglo več kot 10 PIR(osebna indeks ocena)). Torej, beli so dobili navdih, da bi v zadnjih treh minutah dosegli več kot 100 točk. Čas za prvenec je dobil Rafael Hettsheimeir, ki se je pridružil zabavi, s svojimi prvimi točkami v majici Madrida in njegova ekipa je tako zasedla vodilno mesto v skupini A(104-81, min. 40).

REAL MADRID 104 (21+25+33+25): Draper (4), Llull (14), Suárez (0), Mirotic (17) y Begic (2) – začetna postava –; Rudy (23), Reyes (10), Slaughter (7), Sergio Rodríguez (3), Pocius (8), Carroll (14) y Hettsheimeir (2).

KHIMKI MOSCÚ 81 (23+22+19+17): Planinic (15), Koponen (5), Rivers (5), Loncar (9) y Augustine (4) – začetna postava – Fridzon (17), Nielsen (0), Zhukanenko (2), Davis (3), Monya (19), Vyaltsev (2) y Khvostov (0).