X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Castilla nocoj z Murcio

Castilla, ki sta se ji pridružila Nacho in Morata, se srečuje z zahtevnim nasprotnikom, ki je do sedaj izgubil le enkrat na domačem igrišču  Nueva Condomina (21:30h)

Castilla gostuje pri Real Murici v 16. Krogu lige Adelante. Srečanje na katerem Castilla mora zmagati (21:30h). Zato, na gostovanje na Nueva Condoini prihajajo z pozitivnimi mislimi, ne ukvarjajo se z močnim nasprotnikom in slabe trenutno forme, ki jih je zajela v tem delu prvenstva, osredotočajo se na zmago. Na sproti bo stal eden od težjih nasprotnikov v kategoriji, ki je na domačem igrišču izgubila le eno od sedmih odigranih tekem. Na tekmo z Castillo prihaja po porazu na gostovanju pri Almerii, tako da bo poskušala zaceliti te rane z domačo zmago proti ‘los madridistas’. V ekipo se za tekmo proti Murci vračata Nacho in Morata.

Nova naloga za Real Madrid Castillo na gostovanju pri Murci, koristi le zmaga. Ekipa je cel teden intenzivno delala, da bi se pripravila na tekmo z Murcio na stadionu Nueva Condomina. »Dokazati moramo, da smo velika ekipa in popraviti sliko, ki smo jo dajali na zadnjih srečanjih«, razlaga Jorge Casado.

Beli, ki so trenutno na 15. Mestu z 17 točkami, prihajajo na tekmo z dvema zmagama v gosteh, dveh remijih in tremi porazi, z 11 zabitimi in devetimi prejetimi zadetki. Morajo se ponovno srečati z zmago daleč od domačega igrišča, na gostovanjih niso zmagali že od 8. Kroga. Šest let po zadnji odigrani tekmi med tema dvema nasprotnika, se ekipi ponovno srečujeta na stadionu Nueva Candomina,kjer bodo Torilovi igralci poskušali doseči svojo tretjo zmago na gostovanjih. Za to srečanje sta se Castilli pridružila Nachoin Morata, ki sestavljata listo 18. Vpoklicanih igralcev. Na listi nista poškodovana Pacheco in Antonio Martinez.

Murica pričakuje tekmo z namenom zmage, da bi si opomogla od poraza v prejšnjem krogu na gostovanju pri Almerii. Ekipa, ki je odlično začela, je v zadnjih petih krogih osvojila le štiri točke. V svoji drugi sezoni v Segundi Division, so igralci pod vodstvom Gustava Siviera trenutno deseti z 21. Točkami (6 zmag, 3 remija in 6 porazov). Računajo na svoje navijače, še posebej doma so zelo težak nasprotnik: izgubili so le eno tekmo. Kljub dobri statistiki, imajo domači pred seboj nalogo; biti bolj efektivni v napadu na domačem igrišču, saj so do sedaj zabili samo 7 golov. Matilla (5 golov) in Ruso (4 goli) bosta glavna orožja v Murcinem napadu v iskanju pete zmage na domačem igrišču.

Ekipa Mesto Točke T Z R P +
Real Murcia 10º 21 15 6 3 6 19 17
RM Castilla 15º 17 15 5 2 8 27 31