X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Cristiano Ronaldo: “Upamo, da jutri razveselimo navijače”

»Velika čast in v ponos mi je, da sem bil izbran kot kandidat za Zlato Žogo in v 11-erico FIFE«, izjavlja madridski napadalec.

Cristiano Ronaldo sej je na spletni strani Realmadrid.com zahvalil vsem tistim, ki so s svojimi glasovi omogočili, da se njegovo ime znajde v finalnem izboru za Zlato Žogo 2012 in v izboru za enajsterico FIFA-e FIFAPro:  »Velika čast in v ponos mi je, da sem bil izbran za kandidata Zlate Žoge in v enajsterico FIFA-e. Gre za dve zelo lepi nagradi in mislim, da je nominacija rezultat dobre dela in pomoči mojih soigralcev tako v Real Madridu kot v reprezentanci.

Portugalec je čestital tudi José Mourinho, ki je še tretje leto zapored prišel med tri finalna trenerja za ‘najboljšega trenerja FIFA-e’: »Želel, bi čestitati mojemu trenerju, José Mourinho, ker je bil izbran kot kandidat za najboljšega trenerja leta, po naslovu La Lige rekordov in španske Supercope«. Na koncu je poslal še sporočilo vsem navijačem belega baleta: »Leto 2012 se še ni končalo in naš cilj je, da ga zaključimo na najboljši možen način. Zato smo skoncentrirani na naslednjo tekmo, kjer upamo, da bomo lahko razveselili naše navijače«.