X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real na domačen igrišču zadeva največ v Evropi

Povprečje 3.3 gola na tekmo je najboljše v Evropi in tudi gol razlika +17 na domačen igrišču je najboljša v ligi.

Do zdaj je Real odigral 13 tekem v domačen prvenstvu in na domačen igrišču je še vedno neporažen. Na šestih domačih tekmah je Real dosegel kar 20 zadetkov in je prejel le 3. S povprečjem 3.3 ima Real najboljše strelsko povprečje v petih najmočnejših evropskih ligah.

V La Ligi bo Real ta vikend igral proti Atleticu, ki je s povprečjem 3 golov na drugem mestu po povprečju. V Nemčiji ima najboljše povprečje Bayern in sicer 3.1 gola na tekmo, medtem ko v Angliji doma največ zabija Manchester United, ki ima povprečje 3 golov na tekmo. V Italiji imata najboljše povprečje Fiorentina in Roma (2.1). V Franciji je na domačen igrišču največ golov do sedaj dosegel Lyon. Povprečje Lyona je 2.6

TEAMS WITH THE BEST SCORING RECORDS AT HOME IN THE BIG EUROPEAN LEAGUES
Team Country Goals Matches Average
Real Madrid España 20 6 3,3 
Bayern Múnich Alemania 22 7 3,1
Manchester United Inglaterra 18 6 3
Olympique de Lyon Francia 18 7 2,6
Fiorentina/Roma Italia 15 7 2,1

Real ima prav tako najboljšo gol razliko v La Ligi s +17. Po šestih tekmah so na domačen igrišču ravno toliko golov kot Real prejeli le igralci Real Sociedada. Oboji so prejeli po 3 gole. Real je doma dosegel 20 golov. Več jih je dosegel le Atletico, ki pa ima tekmo več.