X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odiziv po tekmi z Fenerbahceom: Pablo Laso

»Čestitam Slaughterju in Suarezu, ki je imel eno od svojih boljših tekem od kar sem trener Madrida«, trdi trener belih.

Težko priigrana zmaga proti zahtevnemu nasprotniku. Real Madrid, ki je že v TOP16 tri kroge pred koncem skupinskega dela Eurolige, je unovčil novo zmago na račun odlične obrambe in izjemne zadnje četrtine, kar pomeni da ostaja na prvem mestu skupine A. Laso je ob zaključku tekme komentiral, da so izničili slabo realizacijo z odlično obrambo. »Na začetku smo začeli slabo, a tekmo smo zaključili izjemnno. Brez realizacije v napadu, je bila naša obramba tista,ki je narekovala ritem tekme«. Izpostavil je predstavi Slaughterja in Suareza.

Trener Real Madrida, Pablo Laso je čestital svoji igralcem za zmago (77-61) proti Fenerbahçu v osmem krogu Eurolige. Na tekmi s slabo realizacijo, kar je v ospredje postavilo izjemno madridsko obrambo, ki je dala »ritem tekmi« belih, da bi lahko odnesli zmago v zadnji četrtini.

»Želel bi čestitati igralcem za zmago. Bila je to tekma z velikimi podobnostmi tisti prejšnji teden proti Khimkiju. Začeli smo slabo. Brez prave realizacije v napadu je naša obramba dala ritem tekmi«, pravi Lasa po tekmi v Palaciu de los Deportes.

Čestital je tudi ekipi za uvrstitev v TOP16. »Imeli smo občutek, da jim naše rotacije povzročajo probleme. Bila je to zaslužena zmaga, a končna razlika nekoliko previsoko glede na kvaliteto Fenerbahçea. To, da smo že v TOP16 pomeni, da so delali dobro«.

Trener Real Madrid je potrdil probleme Rudya Fernandeza s hrbtom: »Imel je nekaj težav že prejšnji teden. Ritem tekem mu ne dovoli počitka. Ni bil povsem pri stvari na tekmi, ko imaš takšne težave se ne počutiš 100% pripravljen, a nam pomaga v drugih pogledih. Upamo, da ni nič hujšega in da se bo vrnil v svojo formo«, priznava.

Laso je izpostavil predstavi Slaughterja in Suareza. »Slaughter me še nikoli ni razočaral. Veliko nam pripomore. Potrebujemo vse igralce. Vesel sem zanj, saj so njegove številke danes tisto, kar si zasluži. Ni mi všeč izpostavljati posamezne igralce, a danes bi izpostavil Suareza. Imel je eno boljših tekem od kar sem prišel v Madrid«, zaključuje.