X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Cristiano Ronaldo

Real Madrid je premagal Atletico Madrid v prvem mestnem derbiju v tej sezoni in Cristiano Ronaldo je bil pri tem eden najboljših igralcev tekme, potem ko je dosegel tudi prvi zadetek na tekmi. Portugalski igralec je bil zelo zadovoljen z vlogo, ki jo je odigrala ekipa: “Bila je fantastična noč za nas. Igrali smo dobro in dosegli dva zadetka. To je bila zelo pomembna zmaga za nas. Pričakovali smo zelo težko tekmo, vendar smo bili boljši od njih. Vedno je dobro zmagati tekme in to je tisto, kar moramo sprejeti iz tega.”

Poleg fantastičnega zadetka iz prostega strelca je Ronaldo prispeval še odlično asistenco Mesutu Özilu za drugi zadetek, vendar pa je pote tekmi Cristiano nad osebne dosežke izpostavil pozitivno vlogo, ki jo je odigrala ekipa: “Na osebni ravni sem zelo zadovoljen s svojo predstavo, saj sem dosegel zadetek in prispeval še asistenco. Ampak najbolj pomembna stvar je ekipa, ki je igrala zelo dobro.”