X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Xabi Alonso

Xabi Alonso je na derbiju proti Atléticu Madrid začel na sredini v prvi postavi belega baleta. Baskovski igralec je poudaril trdnost Real Madrid med tekmo: “Čez celotno tekmo smo se zelo trdo borili, vendar pa nismo imeli pretiranih težav. Zelo dobro smo jih nadzorovali, še posebej po zadetku Cristiana Ronalda. Vedeli smo, da bo tako, saj so k nam prišli z dobro dinamiko.”

Vezist kraljevega kluba je opozoril, da je La Liga še dolga in da je bila to pomembna zmaga: “Želeli smo zmagati to tekmo, še posebej potem ko smo izgubil prejšnjo ligaško tekmo. Pred nami je še veliko točk na razpolago in zato moramo osvajati lepo tri točke po tri točke ter na ta način poskušati zmanjšati razliko do vodilne ekipe.” Xabi Alonso je odgovoril tudi na vprašanje o trenjih, ki jih je imel med tekmo z Diegom Costom: “To so stvari, ki ostanejo na igrišču.”