X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Zadnji trening pred tekmo z Ajaxom

Essien, ki se je ponovno pridružil ekipi, se je udeležil treninga, na katerega je Mourinho vključil tudi Denisa in Joseja Rodrigueza.

Real Madrid je končal s pripravami na jutrišnji obračun Lige prvakov proti Ajaxu, ki bo odigran na stadionu Santiagu Bernabeu(20:45). Na igriščih 1 in 2 na Veldebebasu je bil v ekipi glavna sprememba Essien, ki se je zopet udeležil treninga. Arbeloa, ki je za to tekmo suspendiran zaradi rdečega kartona, je treniral v fitnesu, medtem ko so Higuain, Marcelo in Albiol nadaljevali z njihovo rehabilitacijo poškodb.

Real Madrid je opravil še zadnji trening pred tekmo z Ajaxom v Ligi prvakov. Jose Mourinho je razdelil igralce v tri skupine. V prvi so bili Essien, ki se je po bolezni vrnil v ekipo, in devet od desetih igralcev igrišča, ki so začeli sobotni derbi proti Atleticu. Ramos, Pepe, Coentrao, Xabi Alonso, Khedira, Özil, Di María, Cristiano Ronaldo, Benzema in ganski vezist so opravili lažji trening z Rui Fario.

V drugi skupini so bili ostali igralci igrišča, ki so na voljo portugalskemu trenerju. Carvalho, Kaka, Callejon, Varane, Morata, Modrić, Nacho in igralca akademije Cheryshev in Jose Rodriguez so trenirali na višji stopnji intenzivnosti. Casillas, Adan in Jesus so delali na posebnih vajah za vratarje pod budnim očesom trenerja vratarjev Silvina Loura. Arbeloa, ki proti Ajaxu nima pravice nastopa, je treniral v fitnesu, medtem ko so Higuain, Marcelo in Albiol nadaljevali z njihovo rehabilitacijo poškodb.