X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Callejon, Benzema in Morata

Callejon-Ajax

Z dvema goloma je bil Callejón eden od zvezd na tekmi proti Ajaxu. Igralec Real Madrida je govoril o nastopu igralcev akademije s prvo ekipo. “Ne smemo prepustiti nobene priložnosti. Zelo težko je igrati v prvi ekipi. Najboljši igralci na svetu so v Real Madridu in tako je vedno. Pokazali smo, da smo Real Madrid in dali navijačem razlog za proslavljanje”. O menjavi kapetana po zamenjavi Kakaja je dejal: “Če se je trener odločil, da bo kapetan Pepe, bo to zato, ker je tukaj dlje”.

 Benzema-Ajax

Karim Benzema je spregovoril tudi ob koncu tekme. Napadalec je bil zadovoljen, tako z igro ekipe kot s svojo: “Odigrali smo dobro tekmo z veliko zadetki, ampak najbolj pomembna stvar je bila zmaga. Kar se mene tiče, nisem zadel, vendar sem podal Cristianu in njemu podati je isto kot zadeti”. Glede njihovega napredovanja v naslednji krog, je napadalec dejal: “Sedaj so vse tekme težke in če želimo, da dobimo nekoga, moramo biti sposobni premagati vsakogar. Ampak rad bi igral proti PSG, ker je francoska ekipa“. Omenil je tudi akademijo Real Madrida, in navaja, da “morali bi se pripraviti na to, ker so dobri, zelo kvalificirani igralci“.

Francoski igralec je poudaril pomen sklenitve skupinskega dela z zmago in razkril svoje želje osmine finala: “Odigrali smo odlično tekmo z veliko goli. Zdaj so vse tekme težke, ampak jaz bi rad igral proti PSG, ker je francoska ekipa“.

Morata-Ajax

Morata je spet imel same zahvale za Mourinha: “Res sem se veselil igranja v Ligi prvakov. Odigral sem v drugih dveh tekmovanjih in rad bi se zahvalil šefu za minute, ki mi jih je ponudil“. Poleg tega je bil kritičen do svoje igre in upa, da bo izrabil vsako minuto, ko je na igrišču: “Lahko bi dosegel gol in moram delati, da bom naslednjič zadel. Malo po malo dobivam več časa, ko je šef pripravljen in me ekipa potrebuje, in to mi omogoča, da igram na igrišču z najboljšimi na svetu. Pomaga mi napredovati in več tekme lahko igram bolje“.

Glede prvenca je Morata dejal: “Nikoli ne bom pozabil. Vedno bom hvaležen Bernabeu. Res se veselim, poleg tega pa mi omogoča, da igram na igrišču z najboljšimi na svetu, kar mi pomaga, da se dodatno učim“.