X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Uradno: Kluba navijačev iz SLO in HRV sta “pobratena”

Logo KNRMS

Real Madrid ne predstavlja samo kluba. Predstavlja vrednote, predstavlja čast in predstavlja povezanost vseh navijačev belega baleta širom sveta. Zaradi tega smo se člani Kluba navijačev Real Madrid Slovenija odločili, da bomo poskusili tudi mi v manjšem obsegu slediti zgledu najboljšega kluba na svetu. Na tem mestu Vas lahko s ponosom obvestimo, da smo prvič v naši zgodovini prestopili navijaške meje Slovenije in da smo sklenili sodelovanje s “Klubom navijačev Real Madrid Hrvatska“. Naša navijaška skupnost je nastala prav iz teh razlogov- druženje, premagovanje ovir, povezovanje s podobno mislečimi in zato naše sodelovanje smatramo za velik uspeh.

Vsak izmed nas, ki je doživel vzdušje na Bernabeu, ki se je v navalu čustev objemal z neznanimi “madridistami” na sosednjih sedežih, prepeval Realove navijaške pesmi in proslavljal osvojitev lovorik na ulicah mesta ve, da pri navijanju ter strasti do Real Madrida ni meja. Pri navijanju za Real smo vsi bratje. In tako sta sedaj “pobratena” tudi Kluba navijačev iz Slovenije in Hrvaške.

Skupaj zmoremo več – Juntos podemos.
¡HALA MADRID!

Podpis: predsednik Marko Sotošek

KNRMS-KNRMH