X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju:Casillas

»Valladolid igra zelo všečen nogomet in zagotovo bodo resen nasprotnik za našo ekipo,« je povedal kapetan belega baleta.

Real Madrid bo svojo drugo tekmo v tem tednu igral v gosteh proti Valladolidom v 15.krogu španske lige in Belim je seveda cilj nova zmaga. Realov kapetan in vratar Iker Casillas je analiziral prihajajoč obračun proti nasprotniku, ki igra nogomet ob vrnitvi v prvo ligo na zavidljivi ravni: »To bo težka tekma. Gostovanje na njihovem stadionu bo zahtevno tudi iz vidike podpore njihovih navijačev, ki močno spodbujajo svojo ekipo po vrnitvi v prvo ligo. Valladolid je odigral nekaj zelo dobrih tekem in prihajajo v obračun s prepričljivo zmago proti Sevilli. Mislim, da bo v soboto težka tekma in da bodo resen nasprotnik za nas.«

Ekipa Reala se je že kvalificirala v osmino finala Lige prvakov in Španskega pokala ter v La Ligi v zadnji tekmi v mestnem derbiju premagala Atletico Madrid. »Cilji, ki so bili postavljeni do konca leta, so že tu. Škoda je to, da je razlika med nami in Atleticom, čeprav se je prejšnji teden zmanjšala, ter Barcelono v ligi že velika. Vendar smo se uspeli uvrstiti iz skupinskega tekmovanja Lige prvakov in pričakujemo težkega naslednjega nasprotnika, a do Februarja je še daleč, tako da bomo imeli dovolj časa za dobro pripravo. Zdaj se moramo osredotočiti na domače prvenstvo in zmanjšati točkovno razliko do ekip na vrhu in se uvrstiti v nadaljnje boje v Kraljevem pokalu,« je povedal kapetan Real Madrida.

Beli balet bo igral tri tekme v času enega tedna in sicer proti Valladolidu, Celti in Espanyolu, pričakuje pa nič manj kot vse tri zmage. »Prihajajo tri tekme v kratkem času, vendar zdaj si ne smemo privoščiti, da bi izgubljali točke v prvenstvu. Proti Celti upamo, da bomo v tekmi, ki bo zahtevna za nas, odigrali dobro. Ni jih nam uspelo premagati v prvenstvu oktobra lani in kadar Real obišče Vigo, se Celta vedno dobro bori. Moramo se potruditi, da se bomo dobro pripravili na težek teden, ki se bo končal s tekmo proti Espanyolu, ki se bo poskušal iz težke situacije rešiti z novim trenerjem,« je za konec dodal Casillas.