X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real ima proti Valladolidu 50 prvenstvenih zmag

Beli so proti Valladolidu igrali 80 tekem v španski prvi ligi.

To soboto se bo Real Madrid na svojem letošnjem osmem gostovanju v La Ligi pomeril proti Valladolidu. Tekma se bo odvila v 15.krogu prvenstva. Po tem ko je ekipa belega baleta v zadnji tekmi proti Atleticu zmagala, bo zdaj obiskala stadion Nuevo Zorrilla, kjer se bo pomerila proti ekipi, ki jo je na osemdesetih obračunih v ligi premagala natančno petdesetkrat.

Real se ta konec tedna vrača v prvo špansko ligo, kjer se bo pomerili proti Valladolidu, kar bo 81.obračun teh dveh ekip v prvenstvu. Statistika je na strani ekipe iz Madrida, saj je ta slavila na 50 obračunih, zabeležila pa je še 16 remijev in 14 porazov, s 165 doseženimi in 87 prejetimi zadetki. V zadnjih desetih medsebojnih tekmah ima Real sedem zmag, vključno s to iz zadnjega gostovanja na Jose Zorrilli, kjer je ekipa belega baleta slavila z 1-4, zahvaljujoč zadetkom Cristiana Ronalda in Higuaina(3).