X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Uradno obvestilo Real Madrida

Real Madrid je uradno zavrnil kakršno koli vpletenost v mrežo Gao Ping, ki temelji na podorbnostih, ki se pojavljajo na Kitajskem v primeru »Emperador«. Kriminalna mreža naj bi bila vključena v sheme pranja denarja, podrobnosti, ki se pojavljajo dan za dnem, pa bazirajo na preiskavah in sodnih obravnavah.

Na enem izmed posnetkov prisluškovalnih naprav, se je trdilo, da je eden izmed članov kriminalne mreže- Yongping Wu Liu, ki naj  imel moč v Hong Kongu in na Kitajskem , spremljal Real Madrid na njihovi turneji po Kitajski leta 2011.

Policija v sestankih navaja Joseja Mourinha kot “Mauriño”. Real Madrid je na kitajski turneji leta 2011 v avgustu igral proti Guangzhou Evergrandejem inTianjin Tedaji.

Nadalje policija pravi, da je obstajala direktna povezava med »Josejem Luisom Villarjem« in Wu Liujem na relaciji, da se spremlja Realovo ekipo.

V odgovor na to je Real Madrid podal naslednjo izjavo:

V zvezi z objavljenimi poročili glede primera »Emperador«, želi Real Madrid C.F. jasno sporočiti slednje:

1. Jose Luis Villar ni in ni nikoli bil direktor Kluba, prav tako nima in ni nikoli imel povezave z Real Madridom.

2.  Yongping Wu Liu ni nikoli spremljal ekipe Real Madrida na turneji po Kitajski leta 2011.