X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi z Valladolidom: Karanka

»Danes smo videli Mesut Özila, kot ga vsi poznamo in, ki nas vse navdušuje«, pravi drugi trener belih.

Aitor Karanka je po tekmi na stadionu Nuevo Zorrilla spregovoril na tiskovni konferenci. Drug trener belih je analiziral zmago proti Valladolidu in pohvalil zmožnost ekipa v preobrat rezultata in končno zmago, že četrto zapored: »Delali smo napake ob kotih in prostih strelih, a treba se je osredotočiti na pozitivne stvari na tekmi in na to, da je bila naše ekipa sposobna preobrniti rezultat, v dveh primerih, ko so domači vodili po naših napakah. Uspel nam je preobrat na zelo zahtevnem srečanju in zmagali smo na zelo pomembni tekmi«.

Bivši igralec belih je izpostavil Mesuta Özila, ki je z dvema goloma bil odločilnega pomena za zmago: »Bil je zelo dober, ne samo z žogo in zabijanjem golov, odlično je izpolnilo tudi tisto, kar smo od njega zahtevali. Zavedamo se kakšno kvaliteto igre ima, kar je dokazoval skozi celotno tekmo in delo, ki ga je opravil brez žoge je bilo spektakularno. Danes smo ga videli takega kot ga vsi poznamo in ki nas navdušuje«.

Karanka je komentiral tudi zamenjave, ki jih je Real Madrid opravil v drugem pol času: »Bili smo izenačeni, ob pol času smo zamenjali Nachota, ki je odigral odlično, a hoteli smo več globine. Callejón je stopil na mesto levega bočnega, ob naslednji menjave  smo zamenjali Arbeloo, da smo tako postavili Ramosa na deseni bok. Tako smo iskali več žog v napadu po bokih. Xabi je nekaj minut igral na mestu centralnega, da je lahko podajal. Ko smo povedli smo postavili Varaneja na bok, kar je bila nekoliko bolj običajna menjava, vedno smo menjali igralce in položaje igralcev v iskanju zmage«.

Na koncu je na vprašanje o Barceloninem gostovanju v Sevilli proti Betisu, komentiral: »Mi smo svoje delo opravili, zmagali smo preostane nam, da čakamo. Kot vedno komentiramo pred tekmami, mi smo tisti, ki moramo opravljati naše delo«.