X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi z Valladolidom: Özil & Nacho

»Canterani dobivamo veliko priložnosti in jih izkoriščamo«, razlaga Nacho.

Mesut Özil je bil najboljši igralec ob zmagi proti Valladolidu. Po koncu tekme je delil svoja občutja z novinarji: »Zadovoljeni saj smo dobro igrali in uspelo nam je tisto najpomembnejše, osvojiti tri točke in nadaljevati boj. Ostaja veliko tekem. Fizično se odlično počutim in zadetek z prostega strela je bil zelo lep, verjel sem, da ga lahko zabijem. Vesel sem, da se zadel dvakrat. Igrali smo proti težkemu nasprotniku na zelo zahtevnem gostovanju. V prvem polčasu je Valladolid igral zelo dobro, a smo v drugem pol času odigrali kot znamo«.

Nacho je prav tako začel srečanje proti Valladolidu in izpostavil duh ekipe, ki se ni predala: »To je bila težko prigrana zmaga, a nam tri točke še kako prav pridejo, da zmanjšamo zaostanek. Borili se bomo do konca in dali vse od sebe, saj smo Real Madrid«. O situaciji mlajših selekcij v prvi ekipi pravi: »Letos dobivamo veliko priložnosti in jih dobro izkoriščamo«.