X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi z Valladolidom: Pepe & Ramos

»Ostaja še veliko točk v igri,  preostane nam samo to, da igramo vedno boljše, da so naši navijači lahko ponosni«, pravi Ramos

Pepe  je bil zadovoljen z opravljenim delom ekipe na stadionu Nuevo Zorrilla, analiziral je zmago proti Valladolidu: »Trdo smo delali, da bi od tod odšli z zmago in hvala bogu odhajajmo z tremi točkami. To je bila za nas zelo težka tekma. Zabili so nam dva gola z kota, mislim, da bi bila ekipa zmožna že povečati končno razliko. Moramo se boriti, smo Real Madrid in borili se bomo od konca«.

Ramos je začel z tekmo proti Valladolidu, ki jo je analiziral takole: »Očitno je da nam bo današnja tekma pomagala, da se izboljšamo. Ekipa to vedno poskuša. Ostaja še veliko tekem in ogromno točk v igri. Preostane nam samo to, da igramo vedno bolje, da so naši navijači lahko ponosni na nas. Nedvomno se moramo izboljšati. V prvem delu smo pozabili na predložke z kota, a to ni opravičilo. Vsakdo naredi napako, a to prizna«.

Pepe se zaveda, da mora ekipa izboljšati pri pokrivanju predložkov: »Ekipa se dobro zaveda naše šibke točke, a bomo to popravili. Trdno delamo, da ne bi prejeli takšnih zadetkov, a vse je odvisno od tekme. Smo Real Madrid in se bomo borili do konca«. Kljub temu je bil Portugalec zadovoljen z delom ekipe: »Trdo smo delali, da bi od tu odšli z zmago in hvala bogu odhajamo z tremi točkami. Najpomembnejše je da mi opravimo svoje delo, smo Real Madrid in moramo iti na zmago na vsaki tekmi«. Nekaj besed je namenil tudi svojemu soigralcu Özilu: »Ni samo Cristiano tisti, ki odlično izvaja proste strele imamo tudi Özila, a najpomembnejše  je da vsi igralci prispevamo svoj delež in tako pomagamo ekipi«.

Na vprašanje o njegovem golu, ki naj bi bil dosežen iz prepovedanega položaja, Ramos pravi: »Zadovoljen sem, kar smo na koncu vseeno uspeli zmagati, a če bi se tekma končala, bi bila to druge zgodba, že na več tekmah so nam tako škodovali. Tak je nogomet, nekatere odločitve ti škodujejo, druge ne. Zaradi velike razdalje z ekipa spredaj si ne smemo privoščiti spodrsljaja, ne bi nam bilo všeč, če bi izgubili tekmo zaradi spornih sodniških odločitev«.