X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Pepe proti Valladolidu dosegel svojo 100. zmago v La Ligi

Real Madrid je včeraj proti Valladolidu prišel do svoje 10. zmage v La Ligi v tej sezoni, ki je bila ob enem tudi 100. ligaška zmaga Pepeja v dresu Real Madrida. Centralni branilec belega baleta igra za kraljevi klub zadnjih šest sezon in je v tem času odigral skupaj 124 ligaških tekem, kar pomeni, da je Real slavil na 82% tekmah, ki jih je igral Pepe.

Pepe je debitiral v Real Madridu v sezoni 2007/08, pri čemer je svoj ​​uradni debi dočakal na tekmi proti Sevilli, 11. avgusta 2007. Njegova prva ligaška tekma je bil mestni derbi proti Atléticu Madrid v prvem krogu sezone 2007/08, pri čemer je Real tudi zmagal tekmo z 2-1. V celoti je centralni branilec portugalske reprezentance odigral za Real 124 tekem v La Ligi in pri tem dosegel štiri gole, sicer pa ima bilanco 100 zmag, 11 remijev in 13 porazov. Prav tako je v dresu belega baleta osvojil 2 naslova La Lige, 1 naslov Copa del Rey in 2 naslova španskega superpoakala.

V tej sezoni je Pepe odigral 14 od 15. tekem La Lige in tudi dosegel svoj ​​četrti gol v dresu Real Madrida in sicer je bilo to v petem krogu, ko je Real premagal Deportivo s 5-1.