X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Nagrade 2012 članom Real Madrida

Real Madrid je proslavil klubsko tradicionalno slovesnost značk. 2.149 članov je prejelo značke, od katerih je 1794 prejelo srebrno značko (za 25 let),  265 je prejel zlato značko (50 let) in 90 zlato in diamantno značko (za 60 let članstva). Florentino Pérez in Alfredo Di Stefano sta izročila značke tistim članom, ki so bili v klubu neprekinjeno 50 in 60 let. Butragueño je predstavil dogodek, ki ga je praznoval v razstavišču IFEMA v paviljonu številka 2.

Emilio Butragueño, direktor za mednarodne odnose, je najprej povzel zgodovino kluba in izjavil: “Čast je biti z navijači Real Madrida na tako velikem dnevu. Zbrali smo se skupaj, da se nagradi vaše neomajno zvestobo Real Madridu. Vsi navzoči sestavljalo del zgodovine tega kluba, zgodovina na katero smo lahko ponosni in ki je bila več let v nastajanju. Bili ste tam za vsakim uspehom in vsemi zmagami, ki nas spodbuja, nas potiska naprej in prinaša najboljše v vsakem od nas. Hvala za vse“.

Med nagrajenimi 2.149 člani kluba je tožilec Eduardo Torres Dulce, ki je prejel zlato značko: “Moji spomini so na nekoga, ki je postal član pri 12ih letih, ker se ni bilo enostavno pridružiti klubu. Od takrat mi je Real Madrid ponudil v življenju srečne popoldneve. Obstaja močna povezava na ta klub, ki presega ljubezen“.

photobucket.com photobucket.com photobucket.com
>