X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Znani nasprotniki Reala v drugem delu Evrolige

Real Madrid se je po zmagi nad Unionon Olimpijo v dvorani Palacio de los Deportes kot zmagovalec uvrstil med TOP 16, sedaj pa so znani že njegovi nasprotniki v naslednji fazi Evrolige. Varovanci Pabla Lasa bodo tekmovanje nadaljevali v skupini E, kjer bodo nasprotniki belih Unicaja, CSKA Moskva, Panathinaikos, Anadolu Efes, Alba Berlin, Brose Baskets in Žalgiris Kaunas.

Real Madrid še ne ve kdaj bo igral svojo prvo gostujočo tekmo (razpored tekem bo znan v ponedeljek, op.p.), vendar pa zato že ve proti komu vse bo igral v drugem delu Evrolige. Kar je razlika v primerjavi s prejšnjo sezono, so je tokrat šestnajst najboljših ekip razvrščenih v dve skupini po 8 ekip v vsaki in Real Madridu je žreb namenil, kot zmagovalcu svoje skupine v predtekmovanju, skupino E. V tej skupini bodo poleg belih igrali še Panathinaikos, CSKA Moskva, Unicaja, Alba Berlin, Brose Basket in Žalgiris Kaunas.

SKUPINI TOP 16 EVROLIGE
 SKUPINA E  SKUPINA F
Real Madrid Maccabi Electra
Zalgiris Kaunas Barcelona Regal
Unicaja Málaga Khimki Moskva
CSKA Moskva Olympiacos Piraeus
Panathinaikos Montepaschi Siena
Anadolu Efes Besiktas Estambul
Alba Berlín Fenerbahçe Ulker
Brose Baskets Caja Laboral

Prve štiri ekipe iz vsake skupine bodo napredovale v končnico, ki se bo začelo 9. april 2013.

PLAYOFF
Playoff A Playoff B Playoff C Playoff D
1º iz skupine E vs 4º iz skupine F 2º iz skupine F vs 3º iz skupine E 1º iz skupine F vs 4º iz skupine E 2º iz skupine E vs 3º iz skupine F