X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Dobrodelna dražba šala za NK Malečnik

Kot verjetno veste je v začetku letošnjega novembra veliko delov Slovenije prizadela poplave, tako da so mnogi utrpel veliko škode, med katerimi je bil tudi Nogometni klub Malečnik (posledice le teh si lahko ogledate na spletni povezavi http://www.nk-malecnik.si). Naj pri tem samo povemo, da NK Malečnik v svojih vrstah združuje več kot 120 članov v najmlajših kategorijah ter člansko ekipo, ki že vrsto let uspešno nastopa v 3. Slovenski nogometni ligi. Uničeno je bilo glavno nogometno igrišče, igrišče z umetno travo, pomožno igrišče in ostale travnate površine. Ob tem so bile popolnoma uničene tudi vse ograje ob igriščih, poškodovanih je več kot 50% objektov (slačilnice, ute, klubski prostori, …) ter uničeno vso pohištvo (klopi, mize, omare) in celoten klubski inventar (sušilni stroj, pralni stroj, računalniki, tiskalniki, faks, telefoni, ipd…).

Ob pogledu na vse slike, kjer je bilo videti kako poplave niso prizanesle športnim objektom in ob dejstvu, da si v Klubu navijačev Real Madrid Slovenija prizadevamo biti aktivni tudi v humanitarnih akcijah, smo se odločili, da NK Malečnik pomagamo pri izvedbi humanitarne dražbe ŠPORTNIKI ZA ŠPORTNIKE s tem, da jim podarimo unikaten šal Kluba navijačev Real Madrid Slovenija. Več informacij v zvezi z dražbo najdete na povezavi http://www.7dni.com/v1/default.asp?kaj=13. Ob dejstvu, da je naš šal že bil prodan na dražbi, so nam iz NK Malečnik poslali tudi zahvalo, ki si jo lahko preberete spodaj.

photobucket.com

(S klikom na sliko zahvale se vam odpre večja slika)