X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Pepe

Pepe je bil v ekipi proti Malagi in je po tekmi spregovoril za medije. Branilec je povzel tekmo: “Igrali smo veliko boljše. Malaga je imela v drugem polčasu priložnosti in jih je pretvori v zadetke. Zelo smo se trudili, da bi dosegli zmago, vendar pa so bili srečnejši ter tako dosegli zmago ob treh doseženih zadetkih. V slačilnici je bila prisotna žalost, saj smo si res želeli zmagati to tekmo. Vedeli smo kako pomembno je bilo, zato smo trdo delali in se soočali z izzivom, čeprav na žalost nismo mogli zmagati. La Ligo bo težko osvojiti, ampak če bomo dobili priložnost zmanjšati razliko … moramo delati tako trdo, kot smo na tej tekmi.”

Centralni branilec kraljevega kluba je spregovoril tudi o vlogi sodnika, o tem da v vratih ni bilo sicer zdravega Casillasa in o vrnitev po praznikih: “Ponovno je bilo nekaj spornih trenutkov na tekmi v kazenskem prostoru, kjer pa sodnik ni imel dovolj poguma, da bi jih kaznoval. To nam je res otežilo delo naše delo, vendar pa moramo biti sedaj združeni in si še naprej prizadevati zmagati. O tem ali igral Casillas je na trenerju in on je tisti, ki se odloči in mora to odločitev nositi. Sedaj moramo počivati​​ tako, da ko se bomo vrnili po premoru, bomo igrali tako kot lahko igramo po svojih najboljših močeh.”