X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ramos

Sergio Ramos je odigral vseh 90 minut proti Malagi na La Rosaledi. Andaluzijski branilec se je spotaknil ob zapravljene priložnosti iz prvega polčasa: “Spet smo izpustili iz rok pomembne točke, čeprav je moštvo igralo dobro v prvem polčasu, v katerem smo imeli možnost za zadetek, vendar pa nismo imeli sreče. Ne smemo razmišljati o vodilni ekipi lige ali komer koli drugem. Moramo razmišljati samo o sebi. Moramo biti samokritični in priznati, da bo sedaj La Ligo osvojiti zelo težko, skoraj nemogoče, vendar pa moramo še naprej boriti.”

Branilec Real Madrida je spregovoril o svojem položaju kot napadalec v zadnjih minutah tekme in o tem, da je Casillas tokrat sedel na klopi: “To so okoliščine na tekmi in to ni prvič, da sem končal kot napadalec, ko smo bili v zaostanku. Na vsakem položaju moraš dati vse od sebe. Iker je kapetan in bo še naprej kapetan, ker je odličen vratar. Res ni nekaj vsakdanjega, da Iker sedi na rezervni klopi. Igralci na to nimamo vpliva. Tudi za nas je bilo to veliko presenečenje. To ni naša odločitev, temveč trenerjeva.”