X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Pepe osebnost leta na Portugalskem

Pepe je prejel nagrado Artur Agostinho, ki jo podeljuje portugalski športni častnik Record osebnost leta na Portugalskem. Branilec Real Madrida je prejel omenjeno nagrado ob sedmi izdaji le te, ki se imenuje po nekdanjem direktorju časopisa, ki je umrl marca 2011 v starosti 90 let. Pred tem sta omenjeno nagrado tudi že prejela njegov soigralec Cristiano Ronaldo in trener Jose Mourinho.

Pepe je ob podelitvi pokazal svojo srečo ob tem, da je sedaj tudi njegovo ime dodano med druge slavne rojakov v nogometu: “Vesel sem, da sem prejel to nagrado in cenimo podporo ljudi, ki verjamejo vame. To je nagrada, ki je zelo pomembna in zato se zahvaljujem svojim soigralcem, saj mi je ne bi uspelo osvojiti brez njih. Nagrado prejemam z veseljem in navdušenjem.” Branilec Real Madrida je ob tem prav tako razkril svojo največjo željo: “Osvojiti deseti naslov Lige prvakov z Real Madridom bi bilo nekaj res zgodovinskega.” Podelitve nagrade so se med drugim udeležili tudi Cristiano Ronaldo, Coentrao in Jorge Mendes, ki so Pepeju čestitali za nagrado.