X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Božične želje igralcev Real Madrida

photobucket.com

Real Madrid bo kmalu zaključil leto 2012 potem, ko je imel za seboj najboljšo sezono La Lige v zgodovini in ko je osvojil španski superpokal. Varovanci Joseja Mourinha, ki so se uvrstili med 16 najboljših ekip v Ligi prvakov in ki so odigrali svojo prvo tekmo Copa del Rey, so poslali svoje najboljše želje za te praznike vsem navijačem Real Madrida: “Vsem navijačem Real Madrida želimo vesele Božič in uspešno leto 2013, ki bo poln športnih uspehov.”

photobucket.com

Igralci prve nogometne ekipe želijo družini Real Madrida vse najboljše preko svojih tradicionalnih božičnih sporočil, v katerih so poleg upanja po novih športnih uspehih, svojim navijačem zaželeli najboljše za praznike. Portugalska igralca Cristiano Ronaldo in Pepe sta dva od stebrov ekipe, tako v obrambi kot tudi v napadu, in sta podala sporočilo, v katerem želita najboljše navijačem belega baleta. “Vsem navijačem Real Madrid želim vesel Božič in upam, da bodo imeli odlične počitnice s svojimi družinami,” je povedal napadalec Reala, medtem ko je branilec dejal: “Upam, da bo leto 2013 polno uspehov in da vam bo zdravje dobro služilo.”

photobucket.com

Higuain in Marcelo, lahko rečemo že 2 veterana v ekipi kljub svoji mladosti, ki oba okrevata po poškodbi. Nihče od njiju ni želel zamuditi priložnosti podati svojih želj svojim oboževalcem  Real Madrida: “Rad bi vam želel vesel Božič in upam, da boste preživeli veliko časa s svojimi družinami. Upam, da boste dobili tisto kar si želiš in da boste imeli dober leto 2013 z zdravjem, mirom in družino.” Je dejal argentinski napadalec, medtem ko je brazilski branilec dodal: “Upam, da boste imeli srečno 2013 in vesele božične praznike in da bo vse šlo dobro navijačem Real Madrida.”

photobucket.com

Benzema, ki je bil s strani France Football izbran za najboljšega francoskega nogometaša v letu 2012 že drugo leto zapored, je spregovoril ob svojem rojaku, Varaneju: “Vesel Božič vsem navijačem Real Madrida in srečno 2013.” Nemški par, ki je navijače osrečil s tako veliko lepimi trenutki, je spregovoril v španščini in nemščini. Özil je dejal: “Vsem vesel Božič.” In Khedira je dodal: “Uživajte ta čas z vašimi družinami in upam, da boste imeli srečno 2013, ki vam bo prineslo veliko uspeha in zdravja.”

photobucket.com

“Živjo vsem navijačem Real Madrida. Tukaj smo, da vam želimo vesele božične praznike in upamo, da imate dober počitnice s svojo družino. Vesel Božič!,” je začel Arbeloa, ki je poleg Xabi Alonsa želel navijačem Real Madrida vse najboljše: “Upamo, da je bilo leto 2012 odlično leto za vas in da bo leto 2013 prineslo vsem navijačem Real Madrida veliko srečnih časov in da bo fantastično leto.” Callejon, ki je trenutno v odlični formi, ki jo bo poskušal prenesti tudi v leto 2013, je prav tako podal svoje sporočilo: “Vsem navijačem Real Madrida želim vesel Božič in upam, da bo novo leto polno uspehov in veliko naslovov. Vsem želim le najlepše želje.”

photobucket.com

Dva nova obraza, ki sta se letos pridružila Real Madridu sta spregovoril v angleščini za navijače belega baleta. “Vsem navijačem bi rad zaželel vesel Božič in upam, da boste imeli dobre počitnice poleg svoje družine,” je dejal Modrić, medtem ko je Essien dejal: “Upam, da boste imeli v letu 2013 veliko uspehov in sreče.” Kaka in Carvalho sta tokrat poslala sporočilo kar skupaj: “Vsem vam želiva vesel Božič in srečno 2013.”

photobucket.com

Vratarja iz mladinske ekipe Real Madrida Jesusa in Adan sta prav tako želela vsem navijačem vesele praznike. “V imenu vseh igralcev vam želimo vesele božične praznike in upamo, da bodo vsi navijači Real Madrida imeli dobre praznike,” je dejal Jesus. Adan je dodal: “Želim vam uspešno novo leto, v katerem naj se uresničijo vse vaše sanje. In prav tako tudi sanje vseh nas, ki si želimo osvojiti naslove in da bi se lahko ob koncu leta veselili čudovitega leta 2013.” Alvaro Morata in Nacho Fernandez prav tako prihajata iz Realove akademije mladih talentov in sta v tej sezoni postala del prve ekipe kraljevega kluba. Oba mlada in željna uspeha upata, da na odlično leto 2013: “Vsem navijačem Real Madrida želiva vesel Božič in uspešno 2013, ki naj bo poln športnih uspehov.”

photobucket.com
photobucket.com