X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Florentino Pérez je obiskal fundacijo Realmadrid

Predsednik Real Madrid-a Florentino Pérez je obiskal Realmadrid Fundation School v Qingyuan-u. Po slovesni otvoritvi pred tremi meseci v sodelovanju z skupino Evergrande, je postala največja nogometna šola na svetu. Okoli tisoč fantov in deklet, starih od 10 do 18 let izpopolnjuje svoje nogometne spretnosti, po sistemu treninga Real Madrid-a in športnih vrednot, ki so ključni element poslanstva fundacije.

Med tiskovno konferenco, ki je bila del obiska je Florentino Pérez poudaril: “To je zelo pomemben korak v našem razmerju s Kitajsko, v kateri smo samo tri mesece nazaj začeli naše aktivnosti s to čudovito nogometno šolo, kjer želimo razviti učence ne samo kot odlične nogometaše, ampak tudi kot izvrstne ljudi. To je etika timskega dela, ki nas dela še večje, primer tega je zavezništvo med Real Madrid-om in Evergrande Group s katerim smo ustvarili to šolo“.

Športni objekt kjer se nahaja nogometna šola, je hkrati tudi izobraževalna ustanova, ki jo je zgradil Evergrande Group, kjer se učenci učijo po Kitajskem nacionalnem učnem načrtu (osnovna in srednja šola). Objekt se ponaša s 25 nogometnimi igrišči, vendar do naslednjega študijskega leta se bo ta številka povečala na 75.