X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi z Albo: Pablo Laso

Zmaga, prva na otvoritvi v Top 16. Real Madrid je trpel, ampak je odšel s še eno zmago, prvo v vmesni fazi, s katero moštvo upa, da pride do končnice. Kljub temu, da je končni rezultat v njihovo korist, je na koncu tekme Laso priznal, da je njegova ekipa imela več težav, kot so pričakovali: “Zelo sem zadovoljen z zmago. Pomembno je bilo, da zmagamo prvo tekmo na zapletenem gostovanju, kot je ta. “

Laso je želel govoriti o drugačnem pristopu k igri in čestital svojim igralcem za njihov trud, in je dejal: “Najprej bi rad čestital ekipi za pomembno zmago za nas. Vsi so pričakovali drugačno igro, bolj napadalni pristop. Mislim, da smo naredili dobro delo v obrambi z nadzorom v njihovem območju, čeprav so iskali načine, da nas prebijejo v notranjosti s strani Mirallesa. 14 točk razlike na semaforju ne odraža, kako težko je bilo. Vedno so bili zelo osredotočeni na igro.