X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Skoraj 7000 navijačev si je ogledalo trening Real Madrida

Ekipa Real Madrida se je vrnila na delo po božičnem odmoru z odprtimi vratami treninga za imetnike sezonskih vstopnic. Igralci je vzpodbujalo skoraj 7000 navijačev, ki so napolnili tribune stadiona Alfredo Di Stefano. Navijači so uživali na treningu, kjer je bilo dobro vzdušje in popolna harmonija med igralci in njihovimi podporniki, ki so opisali svoj obisk v nogometnem mestu Real Madrida kot “edinstveno izkušnjo”, ki je bila “neverjetna” in “spektakularna”. Navijači niso nehali ploskali in navijati za dejavnosti na igrišču in končali trening z napovedjo o velikem uspehu v letu 2013: “Prepričan sem, da bomo naslednje leto domov prinesli veliko lovorik.”

Hladno vreme v španski prestolnici ni moglo preprečiti fantastičnega vzdušja na stadionu Alfredo Di Stefano. Od 14:30 ure naprej, ko so se odprla vrata stadiona, so na stadion prihajali navijači kraljevega kluba, da bi bili priča prvemu treningu prve ekipe po božičnih praznikih. “To je zelo izvirna zamisel in enkratna priložnost, ki je ne gre zamuditi. To je fantastično, da smo lahko tako blizu igralcev,” je dejal eden izmed prvih navijačev, ki so prišli na tribuno.

Navijači vseh starosti in tudi več družin je izkoristilo počitnice, da so prišli in podprli svoje idole. “Res je veselje biti tukaj. Cristiano, Benzema, Casillas, Ramos … otroci bodo ponoreli od navdušenja,” je dejal eden od očetov, ki je prišel na stadion Di Stefano s svojima dvema otrokoma, ki sta bila prav tako prepričani v dobro prihajajoče leto za kraljevi klub: “Mourinho je odličen trener in nas vsekakor lahko popelje v finale Lige prvakov in do zmage.”

Čeprav večina navijačev živi v Madridu, pa so bili prisotni tudi navijači od daleč, na primer iz Guadalajara in Segovije in tudi iz drugih držav kot je Portoriko. Vsi so se strinjali glede preteklega leta, ko so ekipi dali visoko oceno: “Sam bi jo ocenil s 4+, saj smo osvojili najboljšo La Ligo v zgodovini in superpokal. V tem trenutku nam ne gre najboljše v La Ligi, vendar pa se Real Madrid nikoli ne preda in nič ni nemogoče.”

S tem, da je bil stadion Di Stefano praktično polna, je prišel tudi težko pričakovan trenutek, ko so igralci začeli prihajati na igrišče okoli 16. ure. Šali, transparenti, zastave in glasno navijanje za vsakega igralca, so bili le še dodaten dokaz, da so vsi navijači uživali v preživetem popoldnevu s svojimi idoli.